Sot nё ambjentet e shkollёs u zhvullua Koncerti nё Piano i nxёnёsve qё marrin pjesё nё mёsimet qё zhvillojnё me mёsuesen e pianos Znj.Flavia Dyrmishi. Urime dhe suksese nё koncerte tё tjera.


Comments