Posts

"Cancer cell division disorder"

Ekspozojmë, luajmë dhe vallëzojmë për festën e Halloween...

Muaji i letërsisë,poezi,ese,vargje të shkrimtarëve të njohur...Letërsi dhe art

Serbi, Budapest 2018!

Një vizitë mësimore në Rumani e Bullgari 2018.

Sot nё ambjentet e shkollёs u zhvullua Koncerti nё Piano i nxёnёsve qё marrin pjesё nё mёsimet qё zhvillojnё me mёsuesen e pianos Znj.Flavia Dyrmishi. Urime dhe suksese nё koncerte tё tjera.